Nosaltres també la fem molt els dies que hem de dinar aviat perquè hem de fer esport a la tarda i així ens dóna molta energia i fem ràpid la digestió.
[singlepic id=163 w=400 h=300 float=center]
INGREDIENTS per a 2 persones:
- 250 - 300 gr d'espaguetis, això va a elecció de cadascú depenent de la gana que tingueu
- 1 ou
- 200 ml aproximadament
- 150 gr de bacon fumat
- pebre negre
- formatge parmesà rallat
- sal
- julivert
COM ES FA?
Començarem fent la salsa carbonara perquè els espaguetis els farem en l'últim moment per a que no es passin.
En una cassola petita passem el bacon fins a que quedi torrat. Jo no li fico oli perquè un cop es comença a fer ja deixa anar el seu propi greix.
Un cop estigui fet afegim la nata líquida i li fiquem la sal i el pebre negre a gust de cadascú.
Quan la nata està calenta (sense arribar a bullir) afegim l'ou cru, tal qual, sense batre-ho prèviament i ho comencem a barrejar ràpid amb la salsa per a que no arribi a quallar.
Ja tenim feta la salsa¡
Ara només falta bullir els espaguetis amb aigua i sal el temps que ens indiqui el paquet que dependrà del tipus de pasta serà més o menys (de moment encara no m'he atrevit a fer pasta casera, però, tot arribarà¡)
Per a presentar-ho fiquem els espaguetis en un plat i la salsa carbonara per damunt. Afegim formatge parmesà a gust de cadascú i ho decorem amb el julivert picat.
Salut¡
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada