dilluns, 30 de juliol del 2012

Espaguetis a la carbonara

Aquesta recepta és molt fàcil de fer i m'encanta, sobretot quan estem cansats de menjar els típics espaguetis amb tomàquet. No implica gaire temps pel que va bé pels dies que no tenim gaire de temps per cuinar.

Nosaltres també la fem molt els dies que hem de dinar aviat perquè hem de fer esport a la tarda i així ens dóna molta energia i fem ràpid la digestió.

[singlepic id=163 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS per a 2 persones: 

  • 250 - 300 gr d'espaguetis, això va a elecció de cadascú depenent de la gana que tingueu

  • 1 ou

  • 200 ml aproximadament

  • 150 gr de bacon fumat

  • pebre negre

  • formatge parmesà rallat

  • sal

  • julivert


COM ES FA?

Començarem fent la salsa carbonara perquè els espaguetis els farem en l'últim moment per a que no es passin.

En una cassola petita passem el bacon fins a que quedi torrat. Jo no li fico oli perquè un cop es comença  a fer ja deixa anar el seu propi greix.

Un cop estigui fet afegim la nata líquida i li fiquem la sal i el pebre negre a gust de cadascú.

Quan la nata està calenta (sense arribar a bullir) afegim l'ou cru, tal qual, sense batre-ho prèviament i ho comencem a barrejar ràpid amb la salsa per a que no arribi a quallar.

Ja tenim feta la salsa¡

Ara només falta bullir els espaguetis amb aigua i sal el temps que ens indiqui el paquet que dependrà del tipus de pasta serà més o menys (de moment encara no m'he atrevit a fer pasta casera, però, tot arribarà¡)

Per a presentar-ho fiquem els espaguetis en un plat i la salsa carbonara per damunt. Afegim formatge parmesà a gust de cadascú i ho decorem amb el julivert picat.

Salut¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada