dilluns, 18 de febrer del 2013

Cigrons amb espinacs

L'altre dia dinant al menjador de la feina amb les companyes de l'oficina comentavem el fet de que quan ens estem preparant el dinar per la carmanyola mai pensem en fer llegums. Realment, són poques les carmanyoles que veig que porten llegums fora de les típiques llenties (boníssimes per cert :-)).

Fa temps us vaig preparar els una amanida de cigrons que ens va ajudar a menjar llegums a l'estiu però, hi han moltes més receptes de llegums que podem portar a la feina.
IMG_20130218_204302

INGREDIENTS

  • 200 gr de cigrons cuits

  • 2 manats grans d'espinacs (penseu que després es queden en res!)

  • 1 all

  • 60 gr de bacó fumat

  • oli

  • sal

COM ES FA?

Piquem l'all i l'afegim en una cassola amb oli ben calent. Quan comenci a agafar color li afegim el bacó fumat tallat a daus. Un cop sofregit és el moment d'afegir-hi els cigrons cuits. Recordeu que si els heu comprat cuits els heu de netejar abans.  

Sofregim dos minuts els cigrons amb l'all i el bacó i hi afegim els espinacs que haurem netejat prèviament. No cal bullir-los abans perquè és millor que es facin amb l'aigua que deixaran anar.

Baixem el foc i ho tapem. Els espinacs deixaran anar tota l'aigua i es farà amb el seu propi suc. És important baixar el foc perquè si fem els espinacs molt fort poden quedar forts.

Quan hagin tret tota l'aigua serà el moment de corregir-ho de sal i llestos! Ja ho podem guardar per menjar l'endemà.

AMB QUINA MÚSICA CUINEM?

Cuinem amb Pink i la seva nova cançó Try. No em canasaré de vuere el videoclip.


1 comentari:

  1. M'agrada aquesta recepta. Fàcil de fer i molt ben explicada. Enhorabona i també pel blog.
    Joan des de Mallorca.

    ResponElimina