INGREDIENTS:
Per fer la massa de la pizza:
- 500 gr de farina de força
- 25 gr de llevat fresc – la podeu trobar a la secció de refrigerats de qualsevol supermercat
- aigua
- 25 ml d'oli d'oliva
- sal
- Formatges: vaig fer servir gorgonzolla, formatge de cabra, emmental, formatge brie i mozzarella
- Orenga
- Pebre negre
- Tomàquet fregit per la base
Preparem la massa que haurà de reposar un mínim de 45 minuts. Escalfem l'aigua una mica. Ha d'estar tèbia.
En un bol posem la farina i desfem el llevat fresc, ja veureu que es trenca molt fàcilment. Li afegim un polsim de sal, l'oli i ho removem. Ara li anirem afegint poc a poc l'aigua tèbia fins a que comenci a agafar textura. Posem farina al marbre i ho amassem fins a que no se'ns enganxi als dits i estigui consistent. És el moment de deixar-la reposar i que creixi.
Sabreu que la massa està llesta quan la toqueu i torni a la seva forma. Ha de quedar molt elàstica. Serà el moment de deixar-la molt molt fina perquè quedi molt cruixent. Com més fina més cruixent us quedarà però això també va a gustos.
En un bol salpebrem el tomàquet fregit i ho posem a la base de la pizza. Com que els formatges es fan molt ràpid introduirem la pizza una estona al forn i així no se'ns cremaran els formatges.
El forn ha d'estar molt calent i la pizza s'ha de col·locar com més abaix millor.
Quan veiem que la pizza comença a bufar-se és el moment de posar damunt els formatges tallats i una mica d'orenga per damunt. La deixem al forn fins a que es fonguin i ja estarà llesta!
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Avui us deixo una cançó del grup Mumfords & Sons que estrena els seu primer single I will wait. Molt molt bona!
Sempre t'havia dit que no m'agrada pastar. Avui ho he fet durant 10 minuts i una mica més (dues vegades exactes de Mumfords & Sons. M'ho he passat de conya amb les mans a la massa i amb la música, realment bona. Ara sembla que ja no s'enganxa. Vaig a reposar els quaranta cinc minuts de rigor llegint Balzac. Després torno. M'encanta el rolling fogons
ResponEliminaHo veus! Aix ara tinc ganes d saber el resultat! ja em diras q tal t'ha quedat...
ResponElimina