INGREDIENTS:
- Pasta de full
- Sobrassada ibèrica
- Formatge a làmines tipus Edam
Agafeu la pasta de full i unteu la sobrassada. Ha de quedar ben estesa. Poseu al mig del quadrat una tira de formatge.
Ara bé el moment de tancar-la. Agafeu d'un extrem i amb l'ajuda del paper ho porteu al centre. Feu el mateix amb l'altre costat. Torneu a agafar un extrem i torneu al centre als dos costats. Us arribarà per fer uns tres plecs. Quan no pugueu fer-ne més ajunteu els dos extrems i us quedarà una barra.
Talleu amb un ganivet ben afilat ben fi i les col·loqueu en una safata de forn. Heu de deixar espai entre elles perquè després creixen i es poden enganxar. Si voleu aconseguir que us quedin fines fines podeu ficar la barra al congelador uns 20 minuts i us serà més fàcil tallar-la.
Escalfeu el forn durant uns 10 minuts a 180º. Quan estigui calent introduïm les palmeretes i les deixem uns 10 – 15 minuts. Aneu vigilant perquè es cremen molt ràpid!
Bé ja em direu als vostres comentaris amb quin ingredients les heu provat!
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Arriba el cap de setmana i ens hem de moure! Avui cuinem amb Calvin Harris i el seu I feel so close.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada