Avui us porto una recepta per quan voleu quedar bé amb uns amics i no us voleu estar tota la tarda a la cuina. Aquest és d'aquest plats bons, ràpids i amb el que quedareu bé segur!
INGREDIENTS per a 4 - 5 persones:
- 750 gr de cinta de llom de porc
- 1 moniato gran o 2 petits
- salsa ximixurri
- sal
- pebre negre
Tallem a daus grans el moniato i el llom. Aproximadament han d’haver-hi tres trossos de llom i tres de moniato per broqueta.
Com que el moniato triga més a fer-se el posarem al forn durant uns 10 minuts a 180 gr. Quan comenci a estar tou el retirem i el reservem. Salpebrem el llom i el passem una mica per la paella. Quan veiem que esta fet hi afegim el moniato.
Personalment quan faig broquetes prefereixo fer els ingredients primer i després clavar-los ja que, amb el broqueta fet costa més que es faci bé la carn per totes bandes.
Bé, ja tenim els dos ingredients fets i només quedarà muntar el broqueta que es servirà acompanyat de salsa ximixurri.
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Avui ens acompanya el nou disc d’Alicia Keys i la seva cançó Girls on fire. Com totes les seves cançons és genial!
Buf, per fi! Et trobava a faltar, el que passa és que .... no sé que nassos és la salsa ximixurri. :( però ara ho busco.
ResponEliminaAix els estudis m'han apartat de la cuina durant una temporada :-( però ja estic aquí!
ResponEliminaLa salsa ximixurri és un condiment argentí ideal per acompanyar carns. Es fa amb oli i una barreja d'herbes i espècies. Si t'he de dir la veritat el dia que vaig fer aquest plat em faltaven herbes aromàtiques i la vaig comprar feta però si vols et deixo la recepta pq com tot queda millor feta a casa jejeje
Pots trobar la recepta aquí: http://www.recetasargentinas.net/salsachimichurri.html
Ja em diràs si ho proves!
Petons!