INGREDIENTS per a 2 persones
- 6 o 7 ous
- una llauna de tonyina en conserva
- llet
- sal
- salsa maionesa
COM ES FA?
Coem els ous fins a que estiguin durs i els deixem refredar. Un cop estiguin freds els pelem i els obrim per la meitat intentant que quedin dues meitats el més iguals possibles.
Buidem els rovells i els barregem amb la llauna de tonyina. A aquesta barreja li afegirem una miqueta de llet a ull per a que el farcit no quedi massa espès.
Agafem amb cura les clares dels ous i les farcim amb la barreja que hem preparat.
Quan els tinguem tots farcits els col·loquem en una safata i li posem una capa de salsa maionesa per damunt. Ho podem decorar amb olives, una tira de pebrot escalivat o cogombrets en vinagre.
Ahir vaig sentir aquesta nova cançó del grup Pastora i em va agradar moltíssim. Us deixo el vídeo per a que us doni el bon rotllo que em va transmetre a mi mentre prepareu aquest plat.
Salut!
Molt bons. I realment, com dius, van molt bé quan has de deixar el plat preparat el dia abans o bé per fer dinars de motxilla. A mi també m'agraden amb beixamel o amb allioli. Naturalment una cosa és IMPRESCINDIBLE que res no sigui de pot de super.
ResponElimina