dimarts, 28 d’agost del 2012

Salsa maionesa

La salsa maionesa és un condiment perfecte per moltes amanides i plats freds.

Existeixen moltíssimes marques de maioneses industrials, però, la recepta que veureu a continuació és molt fàcil de fer i quan la comenceu a fer servir als vostres plats notareu considerablement la diferencia de qualitat entre les maioneses industrials i la casera.

Si voleu una descripció més acurada de la salsa maionesa vegeu el següent enllaç.

INGREDIENTS

  • 1 ou

  • oli d’oliva

  • sal

  • una mica de vinagre o llimona, a mi personalment m'agrada més el gust del vinagre però la recepta original és amb llimona.


COM ES FA?

Posem els ingredients al got de la batedora o en un got allargat i col·loquem la batedora a baix de tot. Comencem a batre-ho sense moure el braç i un cop veiem que comença a lligar anem pujant i baixant el braç poc a poc per a que no es talli la salsa.

Si veiem que queda molt líquida li afegim més oli i repetim la mateixa operació.

Salut!

2 comentaris:

  1. [...] la salsa: en un got batidor fiquem tots els ingredients menys l’aigua. Ho batim com fem la salsa maionesa, de baix cap a dalt, fins a que lligui. Si veiem que queda molt espesa li afegim poc a poc aigua [...]

    ResponElimina