Existeixen moltíssimes marques de maioneses industrials, però, la recepta que veureu a continuació és molt fàcil de fer i quan la comenceu a fer servir als vostres plats notareu considerablement la diferencia de qualitat entre les maioneses industrials i la casera.
Si voleu una descripció més acurada de la salsa maionesa vegeu el següent enllaç.
INGREDIENTS
- 1 ou
- oli d’oliva
- sal
- una mica de vinagre o llimona, a mi personalment m'agrada més el gust del vinagre però la recepta original és amb llimona.
COM ES FA?
Posem els ingredients al got de la batedora o en un got allargat i col·loquem la batedora a baix de tot. Comencem a batre-ho sense moure el braç i un cop veiem que comença a lligar anem pujant i baixant el braç poc a poc per a que no es talli la salsa.
Si veiem que queda molt líquida li afegim més oli i repetim la mateixa operació.
Salut!
Pos claro ..... ;)
ResponElimina[...] la salsa: en un got batidor fiquem tots els ingredients menys l’aigua. Ho batim com fem la salsa maionesa, de baix cap a dalt, fins a que lligui. Si veiem que queda molt espesa li afegim poc a poc aigua [...]
ResponElimina