divendres, 31 d’agost del 2012

Crestes de remolatxa i formatge de cabra al forn

Les crestes són un plat molt bo i molt senzill de fer, a més, podem farcir-les amb els ingredients que més ens agradin. Queden molt bé com a aperitiu, ja que, podem aprofitar per fer-ne de diferents gustos.
En aquest cas, he volgut fer servir un ingredient poc utilitzat a la cuina, però, que és molt bo i molt sa: la remolatxa. A més, ens donarà un color al nostre plat molt característic i que queda molt bé a la presentació.
Tradicionalment, les crestes es fan fregides, però, també es poden cuinar al forn com veureu que he fet en aquest cas.

INGREDIENTS
  • 4 masses de crestes
  • 1 remolatxa cuita
  • 100 gr de formatge de cabra
  • llet
  • sal

COM ES FA?
Ratllem la remolatxa i la posem en una paella. Afegim el formatge de cabra a trossos i una mica de llet per a que el farcit no quedi tan espès. Ho corregim de sal.
Col·loquem a la safata del forn la massa de les crestes, li afegim el farcit i les tanquem amb l’ajuda d’una forquilla.
Les introduïm al forn a foc molt fluix durant uns 10 minuts. Hem d’anar vigilant perquè es cremen amb molta facilitat.
Avui us deixo una cançó del grup Travis que m’agrada molt i que espero que també us agradi a vosaltres.
Salut!

6 comentaris:

  1. El que més m'agrada de la remolatxa és el color. La veritat és que crec que és una verdura de la qual no es pot abusar ja que t'acaba "empalagant" i pots arribar a avorrir-la, per tant, suposo que les crestes les provaré però amb més formatge que remolatxa

    ResponElimina
  2. Tens raó. La remolatxa té un gust dolç que t'ha d'agradar perquè sino et pot arribar a cansar. Potser podries provar amb un altre tipus de formatge més fort, com el roquefort, per tal de treure una mica aquesta dolçor.

    Igualment, et recomano que les provis perquè surten boníssimes!

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta!! Ja les probare!

    ResponElimina
  4. Segur que estan bonissimes, i el fer-les al forn segur que surten mes suaus

    ResponElimina
  5. Bon dia, a mí la remolatxa no m'agrada gaire.... es podrien fer les crestes amb un altra verdura? Gràcies.

    ResponElimina
  6. Hola Gemma!
    Doncs podries provar-les amb albergínia. El formatge de cabra i l'albergínia combinen molt bé. Segur que així t'agraden molt!

    ResponElimina