Aquesta recepta és molt fàcil, molt ràpida de fer i molt econòmica, ja que, no són necessaris gaires ingredients.
La meva mare ens la feia per sopar i a casa ens llepàvem els dits, però, també la podem fer servir com a pica-pica quan tenim gent a casa.
[singlepic id=136 w=400 h=300 float=center]
INGREDIENTS per a 2 persones:
· 10 Xampinyons grans (han de ser bastant grans per a poder-los farcir i que no es trenquin)
· 200 gr. de pernil salat aproximadament, dependrà de la quantitat de xampinyons que fem
· 1 ceba morada
· Formatge parmesà rallat
· Pebre negre
· Sal
· Julivert
COM ES FA?
Buidem els xampinyons i reservem el tronc. Els netegem bé per dins per a treure la sorra que puguin tenir i els col·loquem en un safata de forn.
Piquem la ceba molt petita i la fregim fins a que estigui molt torrada. Li afegim els troncs del xampinyons tallats a daus molt petits per a que es facin una mica i el pernil salat tallat a tires finetes. Al farcit jo només li fico pebre negre i una miqueta de julivert picat. No li afegeixo sal, ja que, el pernil salat ja li dóna suficient gust.
Els caps dels xampinyons que havíem col·locat a la safata els hi fiquem una miqueta de sal i oli d'oliva per dins i amb una cullereta els comencem a farcir amb la barreja que hem fet amb els troncs, la ceba i el pernil.
Quan estiguin farcit els decorem amb una mica de formatge parmesà rallat i els fem al forn durant 10 minuts a 200º aproximadament.
Salut¡
Realment té molt bona pinta i sembla tan fàcil ... ho porvaré aviat
ResponEliminaLa veritat es que son bonisssimms
ResponElimina