dimecres, 1 d’agost del 2012

Xampinyons farcits

Aquesta recepta és molt fàcil, molt ràpida de fer i molt econòmica, ja que, no són necessaris gaires ingredients.

La meva mare ens la feia per sopar i a casa ens llepàvem els dits, però, també la podem fer servir com a pica-pica quan tenim gent a casa.

[singlepic id=136 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS per a 2 persones:

· 10 Xampinyons grans (han de ser bastant grans per a poder-los farcir i que no es trenquin)
· 200 gr. de pernil salat aproximadament, dependrà de la quantitat de xampinyons que fem
· 1 ceba morada
· Formatge parmesà rallat
· Pebre negre
· Sal
· Julivert

COM ES FA?

Buidem els xampinyons i reservem el tronc. Els netegem bé per dins per a treure la sorra  que puguin tenir i els col·loquem en un safata de forn.

Piquem la ceba molt petita i la fregim fins a que estigui molt torrada. Li afegim els troncs del xampinyons tallats a daus molt petits per a que es facin una mica i el pernil salat tallat a tires finetes. Al farcit jo només li fico pebre negre i una miqueta de julivert picat. No li afegeixo sal, ja que, el pernil salat ja li dóna suficient gust.

Els caps dels xampinyons que havíem col·locat a la safata els hi fiquem una miqueta de sal i oli d'oliva per dins i amb una cullereta els comencem a farcir amb la barreja que hem fet amb els troncs, la ceba i el pernil.

Quan estiguin farcit els decorem amb una mica de formatge parmesà rallat i els fem al forn durant 10 minuts a 200º aproximadament.

Salut¡

2 comentaris:

  1. Realment té molt bona pinta i sembla tan fàcil ... ho porvaré aviat

    ResponElimina
  2. La veritat es que son bonisssimms

    ResponElimina