dimecres, 19 de setembre del 2012

Crema de carbassa i cigrons

Avui toca plat saludable i complet. A mi m’encanten les sopes i cremes, pel que, veureu que faré moltes receptes d’aquest tipus i més ara que arriba l’hivern!

Bé, la d’avui és una recepta molt fàcil i que podem fer servir com a plat únic, ja que, és molt consistent i completa.

[singlepic id=154 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS:

  • 1 carbassa aproximadament d’uns 500 gr

  • 1 ceba de figueres

  • 1 formatge en porcions

  • 150 gr de cigrons cuits

  • aigua

  • oli

  • sal


COM ES FA?

En una olla posem una mica d’oli i sofregim la ceba tallada a trossets fins a que quedi transparent. Quan estigui li afegim la carbassa a daus i ho removem tot. Fiquem aigua fins a cobrir i ho deixem bullir a foc mig fins a que la carbassa estigui tova que serà quan afegirem el formatge per a que es desfaci.



Ho apartem del foc i li afegim els cigrons cuits, reservant uns quants que ens serviran per decorar. Ho triturem i ho corregim de sal.

Per presentar-ho posem en un bol la crema i els cigrons que hem reservat per damunt. Podem ficar-hi un rajolí d’oli que queda molt bonic.

Avui us deixo la cançó Stronger de Kelly Clarkson trobo que el missatge que transmet està molt bé. A veure si amb aquests cigrons ens fem una mica més forts ;-)

[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/Xn676-fLq7I?fs=1" vars="ytid=Xn676-fLq7I&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep1976" /]

Aquesta recepta forma part de la Recepta del 15 del mes d'octubre de Els fogons de la Bordeta.

2 comentaris:

  1. Com m'agraden les cremes de carbassa, amb els cigrons ja deu quedar d'allò més complet! Encara que seguiria amb el wok i el pollastre... tot té una pinta fantàstica!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! m'encanta la recepta del 15! molt bona idea!
    A veure si puc sortir a buscar bolets aquest cap de setmana i m'estreno a la de novembre! que ja en tinc ganes!

    Petons

    Irene

    ResponElimina