Bé, la d’avui és una recepta molt fàcil i que podem fer servir com a plat únic, ja que, és molt consistent i completa.
[singlepic id=154 w=400 h=300 float=center]
INGREDIENTS:
- 1 carbassa aproximadament d’uns 500 gr
- 1 ceba de figueres
- 1 formatge en porcions
- 150 gr de cigrons cuits
- aigua
- oli
- sal
COM ES FA?
En una olla posem una mica d’oli i sofregim la ceba tallada a trossets fins a que quedi transparent. Quan estigui li afegim la carbassa a daus i ho removem tot. Fiquem aigua fins a cobrir i ho deixem bullir a foc mig fins a que la carbassa estigui tova que serà quan afegirem el formatge per a que es desfaci.
Ho apartem del foc i li afegim els cigrons cuits, reservant uns quants que ens serviran per decorar. Ho triturem i ho corregim de sal.
Per presentar-ho posem en un bol la crema i els cigrons que hem reservat per damunt. Podem ficar-hi un rajolí d’oli que queda molt bonic.
Avui us deixo la cançó Stronger de Kelly Clarkson trobo que el missatge que transmet està molt bé. A veure si amb aquests cigrons ens fem una mica més forts ;-)
[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/Xn676-fLq7I?fs=1" vars="ytid=Xn676-fLq7I&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=¬es=" id="ep1976" /]
Aquesta recepta forma part de la Recepta del 15 del mes d'octubre de Els fogons de la Bordeta.
Com m'agraden les cremes de carbassa, amb els cigrons ja deu quedar d'allò més complet! Encara que seguiria amb el wok i el pollastre... tot té una pinta fantàstica!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Moltes gràcies! m'encanta la recepta del 15! molt bona idea!
ResponEliminaA veure si puc sortir a buscar bolets aquest cap de setmana i m'estreno a la de novembre! que ja en tinc ganes!
Petons
Irene