dijous, 6 de setembre del 2012

Espaguetis amb bolonyesa negra

M’encanta aquest plat. La primera vegada que vam fer aquesta recepta va ser fent una prova buscant una alternativa a la típica salsa bolonyesa amb carn picada, i realment va sortir boníssima, amb el que, es va guanyar el premi de quedar-se dins dels nostres plats preferits.

Després de provar-la, alguns amics nostres s’han atrevit també a fer-la i el resultat també els hi ha encantat. Espero que us animeu!

[singlepic id=130 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS per 2 persones:

250 gr d’espaguetis
1 botifarra negra
1 ceba tendra
mig pebrot vermell
1 pebrot verd
sal

COM ES FA?

Piquem la ceba i la sofregim en un paella fins a que quedi ben torrada. És important que quedi ben torradeta perquè li donarà un gust dolç molt bo. Quan la ceba estigui feta li afegim el pebrot vermell i el pebrot verd picats i els sofregim conjuntament.



Li traiem la pell a la botifarra, la tallem a daus i li afegim al sofregit. Ho anem removent tot per a que la botifarra es desfaci i quedi com una salsa.

Bullim la pasta el temps que ens indiqui el paquet i un cop estigui feta li afegim per damunt la salsa.

Avui us deixo Paradise de Coldplay. Amb els temps que corren tan de bo nosaltres en alguns moments poguéssim fugir al nostre propi paradís.

[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/rDCsG69WmAw?fs=1" vars="ytid=rDCsG69WmAw&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep5129" /]

1 comentari: