dilluns, 1 d’octubre del 2012

Pit de pollastre adobat amb carbassa a la planxa

Aquesta és una bona recepta per fer entre setmana per sopar, ja que, és un plat molt lleuger i a la vegada molt bo.

Si us he de dir la veritat mai havia provat la carbassa a la planxa, però, crec que és un bon acompanyament per molts plats perquè els hi dóna un toc dolç molt bo. En aquest plat veureu com el contrast de l'adob salat del pollastre i la carbassa són una excel·lent combinació.

INGREDIENTS per a 2 persones:
  • 250 gr de pit de pollastre a filets
  • 300 gr de carbassa
Per adobar el pollastre:
  • Suc de mitja llima (si feu servir llimona no li poseu tant perquè és més àcida)
  • 1 all
  • 1 tassa de salsa de soja
  • 1 tassa de vi blanc

 COM ES FA?
Posem els filets de pit de pollastre i li afegim tots els ingredients de l'adob. Ho deixem macerar durant dues o tres hores.
Tallem la carbassa a tires fines i les posem en una planxa a foc suau. Les anem giram fins a que estiguin fetes amb compte de que no es cremin molt per fora i quedin dures per dins.
Traiem els filets de l'adob i els fem a la planxa. No cal afegir-hi sal perquè la salsa de soja ja és salada.
Per presentar col·loquem la carbassa de llit i damunt fiquem el pit de pollastre. Ja veureu com el contrast de la dolçor de la carbassa amb l'adob del pollastre queda genial.
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Avui cuinem amb Green Day i el seu nou single Oh Love del seu disc One que forma part d'una trilogia que tenen previst acabar al 2013. Espero que us agradi.

1 comentari:

  1. Bona pinta si senyor!!! Una bona idea també sera el boniato a la planxa ara que comença la temporada i ser super bo

    ResponElimina