dijous, 25 d’octubre del 2012

Pit de pollastre farcit de carbassó i brie amb salsa de xampinyons

Avui tenia ganes de provar noves receptes. He estat tot el dia pensant que feia amb un meravellós carbassó que tenia a la nevera. Crema de carbassó? Massa fàcil... Carbassó farcit? “Repe” ;-)...

Amb el que a mitja tarda he recordat que teniu dos pits de pollastre congelats, i, pensant pensant... al final ha sortit això! Què bo! I quina il·lusió fa inventar-te receptes i que et surtin bé... jejeje

[singlepic id=135 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS per a 2 persones:

  • 2 pits de pollastre sencers

  • Mig carbassó

  • 100 gr de formatge brie

  • Pa ratllat

  • Un ou

  • Sal


Per a la salsa de xampinyons:

  • 1 porro petit

  • 6 o 7 xampinyons

  • 100 ml de nata líquida

  • Un cullerada de mostassa de Dijon

  • Sal


COM ES FA?

Prepararem en primer lloc els pits de pollastre farcits. Els obrim per la meitat però sense arribar a separar-los en dos trossos. Ha de quedar obert pel mig com si fos un llibre. Amb el mateix ganivet que ho hem tallat li donem un cops per a que quedin més fins. Els salpebrem i col·loquem una o dues làmines de carbassó i uns trossos de formatge brie al damunt. Tanquem una altra vegada els pits de pollastres amb l'ajuda d'uns escuradents per a que no s'obrin i quedin com si no estiguessin tallats.  Els arrebossem amb ou i pa ratllat i els reservem.


Per a fer la salsa, piquem el porro i els sofregim en una paella amb un mica d'oli. Quan estigui transparent li afegim els xampinyons que haurem netejat i tallat a làmines. Esperem a que deixin anar l'aigua i s'evapori i li afegim la nata líquida i la cullerada de mostassa. Ho deixem uns 2 minuts i ho triturem. No cal triturar-ho molt, ja que, a l'hora de menjar queda molt bé trobar-nos trossets de xampinyons. Ho tornem a posar a la paella i si veiem que ens ha quedat molt espès li afegim una mica més de nata líquida. Ara és el moment de corregir-ho de sal.

Per acabar, farem els pits de pollastres arrebossats en una paella amb bastant oli. Al ser bastant gruixuts és millor que els feu a foc mig a poc a poc per a que no se'ns cremi el pa de l'arrebossat i quedin crus per dins. En l'últim moment, si veieu que no han quedat torrats, podeu pujar el foc per a que es faci més fort el pa de fora.

Per a servir-ho podem tallar el pit de pollastre per la meitat i ficar-hi la salsa per damunt com he fet a la fotografia. Ah! I recordeu treure els escuradents! ;-)

AMB QUINA MÚSICA CUINEM?

Avui cuinem amb Maroon 5 i Christina Aguilera en Moves like Jagger en homenatge al Mick Jagger dels Rolling!!!! :-) No us podeu perdre el videoclip!!

[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/iEPTlhBmwRg?fs=1" vars="ytid=iEPTlhBmwRg&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep4322" /]

 

1 comentari:

  1. Quina bona idea!!! Segur que esta molt bo, a mes tambe es portar per dinar fora de casa.

    ResponElimina