dilluns, 22 d’octubre del 2012

Wok de tallarines amb espinacs i carbassa

Avui us porto una altra recepta amb carbassa, ara que estem en temporada.

L'altre dia mirant per la prestatgeria dels llibres de cuina vaig trobar un de cuina en Wok que havia comprat feia temps, però, ni l'havia obert (llibres que t'entren per la vista quan tens gana).

Doncs bé, vaig trobar aquesta recepta i adaptant-la una mica ha donat com a resultat el plat d'avui.

[singlepic id=133 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS per a 2 persones:


  • 300 gr de tallarines

  • Mitja carbassa

  • 300 gr d'espinacs

  • salsa de soja

  • oli de sèsam (si no en teniu podeu fer servir oli d'oliva)

  • 1 cullerada petita de mel


COM ES FA?

Bullim les tallarines el temps indicat al paquet i quan estiguin fets els refredem amb aigua.

Tallem la carbassa a tires i la sofregim al wok amb l'oli de sèsam (si no en teniu podeu fer-ho en un paella gran). Quan agafi color i comenci a estovar-se afegim els espinacs que haurem netejat prèviament.

Quan estigui fet posem les tallarines que havíem reservat i li afegim la cullerada de mel i la salsa de soja a gust. Ho remenem tot i ho deixem uns dos o tres minuts més per a que es mesclin els gustos. Ja estarà fet!

Fàcil, ràpid i sa! :-)

AMB QUINA MÚSICA CUINEM?

Avui cuinem amb Umbrella però en una versió feta pels Baseballs que segur que us agrada molt.

[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/DM2177pHMT0?fs=1" vars="ytid=DM2177pHMT0&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep7612" /]

Aquesta recepta participa a la Recepta del 15 de Els Fogons de la Bordeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada