Doncs bé, aquesta és la que em va explicar per fer els rapets de Tarragona i realment em va fer triomfar a taula, perqué d'una recepta tan fàcil surt un suquet boníssim.
INGREDIENTS per a 2 persones:
- 4 rapets de Tarragona (també podeu fer servir rap gran tallat a rodanxes)
- 1 ceba de Figueres
- 2 patates 1 tomàquet vermell no massa gran però sucòs
- Llorer
- 1 got de vi blanc
- Aigua
- Pebre vermell
- 1 manat de julivert
- Oli
- Sal
Primer de tot netegem el rap i reservem les cues. Amb els cap farem un brou suau amb aigua, sal i una mica de julivert. Sobretot netegeu bé els caps perqué al ser tan petits és fàcil que tinguin sorra.
Mentre s'està fent el brou sofregim l'all i la ceba picada. Quan estigui transparent li afegim el tomàquet pelat i tallat a trossets. Un cop el tomàquet estigui desfet posem el pebre vermell i la fulla de llorer i ràpidament per a que no es cremi el pebre, el got de vi blanc.
Mentre s'acaba de fer el brou i s'evapora l'alcohol del vi blanc trossegem les patates trencant-les amb l'ajuda d'un ganivet.
Afegim les patates i ho removem. Amb el brou les cobrim i deixem que bulli durant uns 10 - 15 minuts depenent de la mida.
Ara és el moment de posar les cuetes i que es facin amb les patates durant uns altres 5 - 10 minuts.
I ja ho tenim llest! Bo eh! :-)
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Doncs avui us deixo la cançó del grup Obrint pas La flama. No us perdeu el videoclip, ja que, aquest lipdub va ser rècord mundial de participació amb més de 5000 persones reunides a la ciutat de Vic.
A casa en Jordi el fa un xic diferent, trobo que és d'aquells plats que a cada casa té una recepta, i totes bones!!!
ResponEliminapetonets
I tant! el q es segur es q amb aquest tipus de plats sempre triomfes!
ResponEliminaI a mes si el peix es fresc molt millor!!!
ResponElimina