diumenge, 21 d’octubre del 2012

Xips de moniato

Avui inaugurem la nostra pàgina de mini-receptes. Tots tenim receptes, pintxos, torrades, entrepans... que ens encanten i que en 2 o 3 passos les tenim fetes. Doncs vull fer un recull de tots aquests plats, i per això, he creat una pàgina nova al blog.

Podeu trobar tota la informació a Mini-receptes.

[singlepic id=134 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS per 2 persones: 

  • 1 moniato gran o 2 petits

  • Oli

  • Sal


COM ES FA?

Tallem el moniato a rodanxes molt fines. Els fregim en abundant oli calent i quan estiguin els posem damunt d'un paper de cuina per a que treguin l'excés d'oli.

Els col·loquem al plat i els salem. També podem servir-los dolços afegint sucre per damunt en comptes de sal.

Llest!

1 comentari:

  1. Jo els he tastat i son molt bons!!!! una altra manera de menjar moniato.

    ResponElimina