Avui farem un plat molt senzill, però, que et fa quedar sempre bé. Jo l'he fet per alguns amics que han vingut a casa i els hi ha agradat molt. I ja veureu que fàcil!
[singlepic id=137 w=400 h=300 float=center]
INGREDIENTS:
- 1 tros de lluç de palangre per persona
- 1 tira de bacon per persona
- 2 - 3 patates
- 2 - 3 cebes
- 1 bitxo
- alls
- oli
- vinagre
- sal
COM ES FA?
A la peixateria hem de demanar que ens tallin el lluç a trossos grans per fer al forn. Un cop ho tenim a casa, ho netegem una miqueta per si ha quedat algun escata.
Tallem les patates i la ceba a rodanxes i les posem en una safata de forn. Hem de cobrir tota la safata. Ho salpebrem i li afegim un raig d'oli per damunt. Ho introduïm al forn i deixem que es comencin a fer a uns 200º durant uns 10 – 15 minuts.
Mentre estant salpebrem els trossos de lluç i els emboliquem amb una tira de bacon.
Quan les patates comencin a estar fetes li col·loquem damunt els trossos de lluç amb el bacon i ho deixem al forn fins que veiem que està fet, aproximadament uns altres 10 – 15 minuts.
A una paella posem oli, el bitxo i els alls per a que es daurin una mica. Quan estiguin daurats li afegim un rajolí d'oli, amb compte que ja veureu com salpica! Tingueu a mà una tapa jejeje
Bé, doncs només falta afegir aquest oli amb els alls per damunt del lluç dos minuts abans de servir-ho i ja estarà fet!
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Avui estrenem la nova cançó de Rihanna Diamonds in the sky. Jo se d'una a qui li encantarà, a que si mamà?
[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/lWA2pjMjpBs?fs=1" vars="ytid=lWA2pjMjpBs&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=¬es=" id="ep5519" /]
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada