dijous, 1 de novembre del 2012

Tronc de lluç amb bacon

Torno a ser aquí! Després d'uns dies d'examens i moltes hores de feina en el nou Rolling Fogons torno a ser aquí. Aviat veureu moltes novetats i podreu veure la nova imatge del Rolling, però, mentre estant que no s'aturi la música!

Avui farem un plat molt senzill, però, que et fa quedar sempre bé. Jo l'he fet per alguns amics que han vingut a casa i els hi ha agradat molt. I ja veureu que fàcil!

[singlepic id=137 w=400 h=300 float=center]

INGREDIENTS:

  • 1 tros de lluç de palangre per persona

  • 1 tira de bacon per persona

  • 2 - 3 patates

  • 2 - 3 cebes

  • 1 bitxo

  • alls

  • oli

  • vinagre

  • sal


COM ES FA?

A la peixateria hem de demanar que ens tallin el lluç a trossos grans per fer al forn. Un cop ho tenim a casa, ho netegem una miqueta per si ha quedat algun escata.

Tallem les patates i la ceba a rodanxes i les posem en una safata de forn. Hem de cobrir tota la safata. Ho salpebrem i li afegim un raig d'oli per damunt. Ho introduïm al forn i deixem que es comencin a fer a uns 200º durant uns 10 – 15 minuts.



Mentre estant salpebrem els trossos de lluç i els emboliquem amb una tira de bacon.

Quan les patates comencin a estar fetes li col·loquem damunt els trossos de lluç amb el bacon i ho deixem al forn fins que veiem que està fet, aproximadament uns altres 10 – 15 minuts.

A una paella posem oli, el bitxo i els alls per a que es daurin una mica. Quan estiguin daurats li afegim un rajolí d'oli, amb compte que ja veureu com salpica! Tingueu a mà una tapa jejeje

Bé, doncs només falta afegir aquest oli amb els alls per damunt del lluç dos minuts abans de servir-ho i ja estarà fet!

AMB QUINA MÚSICA CUINEM?

Avui estrenem la nova cançó de Rihanna Diamonds in the sky. Jo se d'una a qui li encantarà, a que si mamà?

[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/lWA2pjMjpBs?fs=1" vars="ytid=lWA2pjMjpBs&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep5519" /]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada