Avui us porto una crema diferent. L'hi afegit xirivia a una crema de pastanaga senzilla que li ha donat un gust molt bo. Per què pensem que la xirivia o el nap només serveix per fer el brou? Doncs no! Proveu-la de moment en aquesta crema i l'anireu introduint poc a poc en nous plats.
INGREDIENTS per a 4 persones:
- 1 kg de pastanagues
- 2 – 3 xirivies grans
- 1 patata petita
- una cullerada de formatge cremós per untar
- aigua
- sal
- oli d'oliva
- ceba confitada
Netegem i pelem les pastanagues, la xirivia i la patata i les tallem a trossos per a que sigui més fàcil remoure a l'olla. Les introduïm a l'olla i les cobrim amb aigua. Deixem que bullin fins a que estiguin toves. Corregim de sal.
Triturem tot i li afegim una cullerada sopera de formatge cremós per untar o un formatge en porcions. Deixem que es desfaci i ja ho tindrem llest.
A l'hora de servir li afegim una cullerada de ceba confitada. Podem acompanyar amb crostons de pa.
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Avui toca cançó romàntica i tranquil·la i amb un estil molt i molt americà: American Honey de Lady Antebellum.
[embedplusvideo height="391" width="646" standard="http://www.youtube.com/v/Tzzr7RbzUTs?fs=1" vars="ytid=Tzzr7RbzUTs&width=646&height=391&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=¬es=" id="ep3048" /]
M'encanta la ceba confitada. Amb totes les combinacions. Què bona, la teva proposta!
ResponEliminaA més queda bona amb qualsevol cosa! :-) Gràcies pel comentari! ja em diràs si t'agrada la crema!
ResponElimina