dimecres, 14 de novembre del 2012

Pollastre al curri

Aquest plat m'encanta! Si us agraden les espècies us agradarà molt! a més també pot ser plat de carmanyola per portar a la feina.



INGREDIENTS per a 2 persones:

  • 2 cuixes de pollastre tallades a trossos per guisar (en cas de que us ho vulgueu portar a la feina us recomano que ho feu amb pit de pollastre tallat a trossos i així eviteu els ossos)
  • 1 all
  • 1 ceba
  • el suc de mitjà llima (també ho podeu fer amb llimona)
  • curri
  • sal
  • aigua
COM ES FA?

Salem el pollastre i el daurem una mica en una paella. Quan estigui una mica fet el retirem i el reservem.

Piquem l'all i la ceba i ho sofregim a la mateixa paella. Quan estigui transparent li afegim el suc de la llima i dues cullerades petites de curri. Si us agrada amb més gust a curri li podeu afegir més. Això ja va a gustos.

Ho removem i li afegim l'aigua. Podeu substituir l'aigua per brou de pollastre si en teniu. Jo avui no en tenia ;-)

Li afegim els trossos de pollastre i ho deixem que es faci a foc mig durant uns 20 minuts. Veureu que el curri us canvia de color i agafa un to més marronós.

Retirem el pollastre i triturem la salsa. Li tornem a afegir el pollastre i el deixem uns 5 minuts més.

En aquest cas ho he acompanyat d'arròs basmati bullit i una mica de samfaina però ho podeu acompanyar del que vosaltres vulgueu. Us recomano no treure l'arròs que queda genial! :-)

AMB QUINA MÚSICA CUINEM?

Com que estem ètnics us deixo la banda sonora de la pel·lícula Sllumdog Millionaire. Una pel·lícula amb Oscar que us recomano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada