Són unes postres molt senzilles de fer i amb les que segur que quedareu genial. A més, porten xocolata! Que més podem demanar!?!?! ;-)
INGREDIENTS per a 4 – 5 persones:
- 150 gr de xocolata de cobertura
- 5 ous ecològics
- ½ litre de llet semidesnatada
- sucre integral
Escalfem la llet i li afegim la xocolata per a que es desfaci. Quan estigui desfet ho deixem refredar.
Prepararem el caramel del motllo. En una paella afegim dues cullerades de sucre i unes gotetes d’aigua. Ho deixem al foc i anem removent fins a que es desfaci. Quan estigui desfet o fiquem al fons del motllo on farem el flam. Un truc! Per a netejar la paella on heu fet el caramel heu de posar aigua a bullir immediatament després de que hagueu tret el caramel. La deixeu que bulli i ja veureu que el caramel es fa desenganxant i no us costarà res netejar-la. ;-)
Bé, seguim. Ja tenim el caramel al motllo i la llet. Ara és el moment de batre el ous en un bol i afegir una cullerada sopera de sucre. Ho removem tot i li afegim poc a poc la llet amb la xocolata.
Ho posem tot al motllo i ho introduïm al forn al bany maria durant aproximadament uns 15 minuts a 180º.
Ho deixem refredar i ho ficarem a la nevera fins a l’hora de menjar. Es pot acompanyar amb nata o uns fruits vermells.
AMB QUINA MÚSICA CUINEM?
Avui cuinem sota comanda jejeje us deixo una cançó que li encanta a la meva companya de feina i que porta molts dies demanant-la. La veritat és que té bon gust perquè és genial! One day d'Asaf Avidan. Segur que us enganxa com a nosaltres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada