Salvem els macarrons amb tonyina si us plau! ;-)
INGREDIENTS per a 2 persones:
- 500 gr de macarrons grans grans grans! M'encanten els macarrons grans!
- 4 – 5 tomàquets vermells
- 1 ceba
- ½ pebrot vermell
- ½ pebrot verd
- 1 llauna de tonyina amb oli d'oliva
- 1 llauna de tonyina al natural
- formatge ratllat
- mantega
- orenga
- pebre negre
- 1 fulla de llorer
- sal
- sucre
Prepararem la salsa de tonyina: en una paella sofregim la ceba i els pebrots tallats petits. Li afegim el tomàquet sense pell i deixem al foc fins a que quedi la textura de tomàquet fregit. Hi posem una cullerada de cafè de sucre perquè no quedi àcid.
Quan estiguin fet li afegim les llaunes de tonyina. La llauna de tonyina al natural s'ha d'escórrer bé, però la d'oli d'oliva natural no cal ja que li donarà un gust molt bo a la salsa. Li afegim sal, pebre i orenga i ho deixem uns minutets més a foc lent.
En una olla gran posem els macarrons a bullir amb un dit de mantega i la fulla de llorer. Quan estiguin fets els colem.
Prepararem la safata on els farem al forn. Untem el fons de la safata amb mantega i hi afegim els macarrons. Li tirem per damunt la salsa i ho removem perquè s'ajunti tot. Li posem el formatge ratllat per damunt i una mica més d'orenga. Jo li poso també uns daus petits de mantega damunt del formatge perquè quedi millor el gratinat.
Només quedarà gratinar-ho al forn i servir.
Si us plau! No hem digueu que no tenen bona pinta! Doneu-li una oportunitat als macarrons amb tonyina!
AVUI CUINEM AMB...
Amb els Beatles i la cançó Come together que no me la puc treure del cap des de que surt en un anunci d'una marca de mòbils a la televisió!
Bones,
ResponEliminaaquesta setmana he provat la recepta per emportar-me'la a la feina i estaven bonissims, tot i que, jo ho he fet amb spaguetis que era el que tenia a casa!!!!
Es pot fer amb qualsevol pasta! Amb espaguetis tb han de quedar genials! La setmana q ve entrara al meu menu d'oficina ;-)
ResponElimina